kemanisan_iman

kemanisan_iman

Friday, 13 January 2012

aku kembali...

huhuu... lamanye tak update blog ni.... nape tah bizi benor.. atau dalam erti kata lain aku dah lupe yg aku ada blog..hahah.. serrrrr....naseb sahabatku tegur.. woit update la blog.. huhuu.. ni mane nak mule pun aku tak tau.. hurm.. okla.. dis sem my life back to normal (back to the life masa aku dah nak blah dari jitra-alone) sem ni student² yg close ngan aku da g ojt.. so i dun have fren nak have fun lagik.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... dah takde yg nak dtg lepak umah.... dah takde org yang request aku masak itu ini.. da takde org yang aku nak jamu.. uwaaaaaaa.. sedeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.. pepun hidup mesti diteruskan... ngeeeeeeeeeee...

wut to do? di tengah tengah keghairahan aku teruja wat cupcake, cake and etc. aku tinggal sorang sorang lagik.. runsing da aku.. cemuih da aku.. tapi..... ALLAH sentiasa ada tak kira aku ada kawan atau takde.. aku jek yg pernah leka n terlupa yg ALLAH sentiasa ada.. ape aku melalut ni? sebnarnye aku da nak balik.. next week la aku sambung update.. takleh nak pk da ape nak taip... uhuuhu.. minggu depan aku update lain.. haaaaaaaaa malam ni ada sesi brain wash ngan bebudak baru JMTI.. cam best jek.. yg tak bestnye aku mesti nangis kang.. haish,.... kuat nangis tul aku ni.... dari dulu sampai skang tak berubah... sok ada aktiviti kembara lak.. huhuhu harap best la... hurm masa da time.. huhuu.. cau cin cau (^___^)

2 comments:

  1. makcikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk update la blog mung.....

    ReplyDelete
  2. yelah makcik.. ko tu pun tenggelam timbul.. dah pindah sana langsung tak ingat aku.. sedih btol aku.. isk isk.. dahla aku sensorang... :(

    ReplyDelete